Konum

Ziyapaşa bulvarı Çınarlı mah.

Telefon

+90 531 508 5121

Menü

ÖzelTeklif

Türk Mutfağında Çeşitli lezzetler

İşkembe Çorbası

₺80

Keşkek

₺60

Zeytinyağlı Enginar

₺50

Su Böreği

₺30

Yeni

Kabak Çiçeği Dolması

₺50

En Çok Satılan

Tadına Doyulmaz Türk Mutfağı: En Sevilen Yemekleri

Ezogelin Çorbası

Ekşi ve hafif acılı tadıyla tok tutar ve mideyi rahatlatır.

₺45

Tarhana Çorbası

Yoğurt, domates, biber ve unun fermente edilmesiyle birleştirilerek tarhana ile yapılır.

₺20

Hünkar Beğendi

Közlenmiş patlıcan uygulamasıyla beğendinin üzerine kuzu eti uygulanır.

₺25

Çökertme Kebabı

Patateslerin üzerine yoğurt, ardından jülyen konulması ve eklenerek yapılır.

₺10

New

Perde Pilavı

Badem, kuş üzümü, tavuk eti ve baharatlarla zenginleştirilmiş pilavın ince hamurla kaplanarak pişirilmesiyle yapılan özel bir yemektir.

₺35

Mantı

Haşlandıktan sonra üzerine sarımsaklı yoğurt ve depolamada kızdırılmış pul biber dökülerek servis edilir.

₺45

Gözleme

Peynir, patates, kıyma veya ispanak gibi yöntemler koyularak sac üzerinde hazırlamak.

₺20

İçli Köfte

İnce bulgur ile işlenmiş dış kabuğun içine kıyılan, cevizli ve bol miktarda harcanan harçlar kullanılarak haşlanan veya kızartılan özel bir lezzettir.

₺25

Kuru Fasülye

kurutulmuş fasulyelerin soğan, domates ve salçayla harmanlanmasıyla hazırlanır. İsteğe göre pastırma, sucuk veya et eklenerek zengin seçenekler sunulur.

₺10

Mücver

Kabak, un, yumurta ve dereotu ile karışımın kızartılmasıyla yapılan hafif ve lezzetli bir ara sıcaktır. yoğurt sos ile sunulur.

$35

icli-kofte-donuk-210-gr672cee17a8811
En Çok Satılan Etli Yemekler

Etle Bütünleşen Lezzetler

Kuzu Tandır

Ağır uzun saatler boyunca pişirilen kuzu eti, dışı hafif birimler, içi ise lokum gibi yumuşacık olur.

₺45

Yeni

Dana Rosto

İçinin sulu kalması, dışının ise nar gibi kızarmasıyla bilinir. Sebzeler ve baharatlarla harmanlanarak pişirilen dana rosto, dilimlenerek servis edilir ve genellikle patate edilir.

₺20

Tas Kebabı

Domates, salça, soğan ve baharatlarla birleşmesiyle ortaya çıkan tas kebabı, sulu yemek sevenler için vazgeçilmezdir.

₺25

Kavurma

Kuşbaşı eklenmesi etin yağıyla ağır ateşle pişirilmesiyle hazırlanır.

₺10

Yahni

Soğan, sarımsak, baharatlar ve salça ile uzun süre pişirilen yahni, yoğun aroması ve yumuşacık etiyle Osmanlı mutfağının en özel yemeklerinden biridir.

₺35